Accessoires

Ons aanbod in accessoires

Voor de gasafnamepunten van Phortman zijn verschillende accessoires beschikbaar. Op de onderstaande pagina kunt u ons diverse aanbod bekijken. 


Deelbaar afdekraam

Het deelbaar afdekraam is een accessoire dat beschikbaar is voor de gasafnamepunten. Het deelbaar afdekraam zorgt voor een nette afwerking van het product en beschermt de buitenste randen. Het deelbaar afdekraam is bescikbaar voor alle types gasafnamepunten.




Afdekstrips

De afdekstrips zijn los verkrijgbaar als accessoire voor de gasafnamepunten. De afdekstrips kunnen worden gemonteerd op de achterkant van het gasafnamepunt waardoor deze op een juiste manier afgedekt is. De afdekstrips zijn beschikbaar voor alle types gasafnamepunten.



System Tool

Onderhoud van alle Phortman gasafnamepunten is verder vereenvoudigd met onze handige Slim Line innovatietool. Met behulp van deze tool is het onderhoud nog sneller, nog simpeler en nog veiliger. Bovendien bespaart het veel kostbare onderhoudstijd doordat de plug altijd correct wordt geplaatst. Naast de Slim Line innovatietool is de 'normale' verwijdertool ook beschikbaar, ook deze werkt op alle Phortman gasafnamepunten.



Overige

Er zijn diverse accessoires beschikbaar, bekijk hieronder onze overige accessoires.