Over Ons.

Phortman is een marktleider op het gebied van medische gasafnamepunten. Door onze unieke innovaties zijn onze gasafnamepunten onderhoudsvriendelijk, veilig en kostenbesparend.

Lees hieronder ons verhaal of klik op de knop om onze producten te bekijken.

Maak kennis met Phortman

Phortman is specialist in medische productontwikkeling. Ons bedrijf kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de medische sector. Phortman ontwerpt, vervaardigt en levert zijn producten in eigen beheer. Zo hebben wij controle over het gehele proces, vanaf de tekentafel en het 3-D model tot aan de installatie bij ziekenhuizen en andere zorgcentra.

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veilig
  • Kostenbesparend

Wij concentreren ons in hoge mate op het innoveren van medische gasafnamepunten. Daar is nog een grote innovatieslag te maken. Met name als men kijkt naar het huidige aanbod op de markt. Phortman heeft het gasafnamepunt op een groot aantal punten verbeterd. Daarmee biedt ons product een grotere veiligheid voor de patiënt, meer onderhoudsgemak en
bovenal minder onderhoudskosten. Deze innovatieve verbeteringen komen daarmee ten goede aan de zorg en aan de behandeling van de patiënt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u na het lezen van ons verhaal meer te weten komen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Phortman voor u kan betekenen. 

Telefoon

06 123 436 71

Email

info@phortman.com