Adapters

Ons aanbod in adapters voor gasafnamepunten

De Phortman adapter voor aansluitpunt is makkelijk in te bouwen en zorgt er te allen tijde voor dat het Phortman gasafnamepunt netjes volgens, en in overeenstemming met de richtlijnen gemonteerd kan worden. De adapter is verkrijgbaar voor de verschillende gaspunten.
Adapter 7 Slim Line Rond

De Phortman adapter 'Slim Line Rond' is makkelijk in te bouwen en zorgt er te allen tijde voor dat het Phortman gasafnamepunt netjes volgens, en in overeenstemming met de richtlijnen gemonteerd kan worden. De adapter is verkrijgbaar voor de verschillende gaspunten.
Adapter 9

Tijdens calamiteiten en of verplaatsingen van patiënten, bijvoorbeeld tijdens renovatie en of verbouwing moeten veelal gascilinders worden ingezet. Phortman heeft hiervoor een speciale adapter ontwikkeld, om dit proces simpel en éénvoudig op te lossen.

Met aan de ene kant een Din aansluiting, welke simpel op de gasfles kan worden gemonteerd, en aan de andere kant het phortman slide-index systeem, zodat de al in huis aanwezige insteekstiften, en dus ook de reeds aanwezige meet en regelapparatuur direct kan worden aangesloten. Hierdoor geen onnodig gebruik van extra slangensystemen, en simpel en eenvoudig te gebruiken.